3 зодии са поставени пред тежък избор през август, чакат ги проблеми

loading...

Астролози смятат, че август месец ще постави пред много избори всеки един от зодиакалните знаци. За някои ще последват съдбовни промени в живота, а за други ще е просто обикновен месец.

В последният месец от лятото звездите ще поставят на изпитание три знака, които ще бъдат поставени пред много трудни решения и избори.

За другите девет това ще е начало на много промени в живота им в различни сфери. Август ще се окаже доста труден месец за някои представители на зодиакалните знаци.

Дори някои, които са свикнали да се пускат по течението, а животът им да е тих, спокоен и уреден, ще се окажат в бурно море и ще трябва да се справят с много трудности.

Какво точно ще ви донесе август? Отговорът е невъзможен. За някои това ще е началото на нова любов, за други на развод, богатство, бедност, слава.. всичко.

Емоциите ще са взривоопасни и вие ще трябва да намерите начин да се справяте с тях.

Някои просто ще седнат да бъбрят с приятели и ще изкарат всичко лошо от себе си, други пък ще решат да задържат неприятните емоции в себе си и това ще им нанесе жестока психическа травма.

И така, сега ще ви кажем кои ще са зодиите, на които определено ще им бъде най-трудно през месец август.

Скорпионът ще е поставен на кръстопът между финанси и чувства. Представителите на този знак ще се уморят много през този месец. Няма да имат желание за разговори, а половинката им ще бъде доста по-студена от преди.

Скорпионът ще трябва да избере и да реши по-точно на какво е готов за партньора си. Ще даде ли всичко за любов или пък други неща са му по-важни.

В крайна сметка, ще се наложи да направи избор и може би голяма саможертва.

Лъвовете ще трябва да избират между работа и ново място, където да живеят.

Може да им бъде предложена много добра друга позиция на съвсем различно място на таи планета. Ще могат ли обаче да оставят дома и приятелите. Това обаче пък значи да се примирявате с много по-ниски финанси.

При избора трябва да е ясно, че звездите са на ваша страна. Все пак е по-добре да вземете решението през първата половина на месеца.

Девата ще трябва да избере дали да остане в спокойни води или да поеме големи рискове.

Рискът обаче може да е благородна кауза. Девите обикновено са привърженици на добре отъпканите пътеки. Пътят обаче сега е тайнствен, но надежден. Струва си да опитате. Все пак ще е дълго и трудно. Девата наистина ще се изкуши да поеме ли този риск.

Най-прагматичните представители на този знак ще открият трето решение на казуса./ jenata.blitz.bg

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби