ХОРОСКОП

 | 

Хороскоп Овен (21 март - 20 април)Днес ще имате огромно желание за свобода, което естествено ще опитате да потиснете. Вместо това опитайте да съчетаете полезното с приятното и направете онова, за което ви нашепва сърцето. Поне веднъж бъдете авантюристи.

Categories:

 | 

Представителите на всяка зодия ще постигнат много повече успехи в отношенията с хората, ако се обличат вдрехи с цветове, които са благоприятни за тях.

Така например за Овена са благоприятни ярките цветове - червеното, оранжевото, както и всички техни нюанси. Тези цветове дават допълнителна сигурност на Овена в критични ситуации и активират скритите му ресурси на енергия. Но ако Овенът трябва да се чувства спокоен и отпуснат, са подходящи нюансите на синия цвят.

 | 

В астрологията има една интересна теория за зависимостта карма – зодия . Смята се, че да се родиш на определена дата и час, съответно и под определен зодиакален знак, не е случайно! А е част от твоята земна мисия. Нещо е липсвало в миналите ти животи и вселенският баланс изисква да си го получиш сега.

 | 

Случвало ли ви се е да сте настроени за романтика, но каквито и действия да предприемете в тази насока, все да удряте на камък? За сметка на това, обаче, не спират да ви затрупват с работа? Или пък обратното – амбицирали сте се да постигате успехи в службата, а гаджето ви звъня 15 пъти само до обяд?

 | 

Всеки човек има определени периоди, в които му върви, и такива, в които не. Според астрологията периодът, в който ни чака най-голямо щастие, зависи от зодиакалния ни знак.

Това обаче не означава, че единствено в определения период ще бъдем щастливи, а че в тези години късметът ще е непрекъснато с нас и няма да се изправяме пред сериозни трудности.

Categories:

 | 

Хороскоп Овен (21 март - 20 април)Прекалено сте самонадеяни, но не се ли заблуждавате в преценките си, водени от личните си пристрастия? Днес има огромна вероятност да сбъркате именно под напора на чувствата.

Categories:

 | 

Зодиакалният знак, под който сме родени, често е отговорен за голяма част от личностните ни характеристики, дори и за нашите престъпни намерения. Вижте кои са най-големите и опасни престъпници сред представителите на различните зодии или поне според водещи американски криминалисти и зодиакални експерти, пише az-jenata.bg.


 | 

Хороскоп Овен (21 март - 20 април)Малко хаотичен е днешния ден за вас. Като се има предвид, че е събота, нищо ново. Не започвайте диета точно днес, няма да постигнете съществен резултат.

Categories:

 | 

Всяка зодия носи определени качества, които може да използва, за да си помогне на себе си и на другите около нея.
Да кажем, че Господ е създавал знаците от хороскопа един по един с намерение всеки да бъде различен и предопределен да изпълни определена цел на Земята. Имайки предвид характеристиките на зодиакалните знаци, Господ би им разделил следните важни задачи.

 | 

13 юли 2018 г. е специален ден, когато Слънцето и Луната се срещат в знака на Рака, за да отворят нов лунен месец. И това е първото затъмнение в знака на Рака за много дълъг период от време.

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби