ХОРОСКОП

 | 

Хороскоп Овен (21 март - 20 април)Днес ще ви е трудно да разрешите дори и най-простичките въпроси, прекалено много разсъждавате. Понякога е нужно да се отърсите от наслояванията на общественото мнение и да направите нещо съвсем елементарно.

Categories:

 | 

Има хора, които си пасват от първия път, но съществуват и такива двойки, които изграждат връзката си с много взаимни усилия и компромиси. И докато някои са един за друг, други колкото и да се опитват, не успяват да запазят връзката си силна.

 | 

Независимо дали е малък или голям, важното е да е от сърце

Празникът на Любовта и влюбените e днес. Това е  хубав повод да поднесете подарък независимо дали е малък или голям, стига да е от сърце. Подаръкът може да направи деня на човек по-хубав, доказвайки колко е специален за някого.

 | 

Овен

Днес романтичните ви отношения минават на втори план. Но общуването ви с жени, независимо от вашия пол, е успешно и спокойно. Днес може да ви дразни ежедневието в семейните отношения.

 | 

В японския хороскоп има 11 знака. Всички те са дълбоко свързани с историята и традициите на японската култура, пише в сайта sanovnik. Вижте каква е вашата зодия според японския хороскоп.
 

 | 

Хороскоп Овен (21 март - 20 април)Днес ще сте в доста войнствено настроение, но и ентусиазъм няма да ви липсва. Готови сте да направите чудеса от храброст само заради една идея. Дано успеете да убедите и другите в грандиозността на вашите замисли.

Categories:

 | 

Голяма част от зодиите по Китайския хороскоп ще се радват на успехи и сбъднати желания, защото самата година на Земния глиган обещава да бъде успешна и за някои най-после ще се появи светлина в тунела и ще почувстват полъха на новото, успешно време.

 | 

Жените родени през Януари са много опасни! Не търпят компромиси, имат високи критерии и се справят отлично и без мъж. Затова най‐подходящ за тях ще е земен, благороден и интелигентен пич, който знае какво иска от живота и не чака всичко на нечий гръб. Външността му не е от особено значение.

 | 

В своите постъпки и решения, хората се ръководят изключително от логиката, здравия смисъл и целесъобразността. Сега са по-спокойни, внимателни, практични. Намалява способността от състрадание и емоционалността.

 | 

Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Очаквайте да се случат интересни събития, що се отнася до вашите служебни планови и материалното ви положение. Ако в миналото сте успели да установите ценни контакти и сте се доверявали на правилните хора, сега сключените договорености ще започнат да ви носят дивиденти.

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби