Манолова: Битката за кмет на София не е между ГЕРБ и БСП, а между корупцията и справедливостта

loading...

 

Ръководството на ГЕРБ в лицето на Борисов и Фандъкова, която е вторият човек в партията, много искат да представят битката за София като битка между ГЕРБ и БСП. Използвам случая да им кажа - няма да ви се получи.

Това заяви пред БНТ претендентът за градоначалник на столиата Мая Манолова.

 

"Ще минат изборите и ще извадя всичко за натиска. Това управление е модел на страха, модел в който свалят журналисти от ефир, арестуват фоторепортери. Благодаря на хората от екипа ми, които устояха, които имат гръбнак, смелост.", каза кандидатът за кмет на София, пише frognews.bg.

 

Желанието да бъде променен модела в управлението на столицата е каузата, зад която съм застанала, категорична е Манолова. Основен неин приоритет е включването на гражданите в управлението на града.

 

Аз съм категорично против сгъстяването на строителството в София, заяви още Манолова. Тя предлага развитие на столицата на север с изграждане, по думите й, на софийски "Бевърли хилс", така че младите хора от средната класа да се сдобият със свой дом.

 

" Крайно време е децата на София да имат място в детските ясли и градини. Трябва да бъде анали колко са необходими. Терените, отредени за детски градини, които са частна собственост, да бъдат отчуждени. Има такива терени, при една ясна воля, решения могат да се намерят.", каза още тя.

 

Отноносо финансирането на кампанията й Манолова каза: "Кампанията ми се финансира от граждани. По никакъв начин партийни централи, корпорации и фирми не се включват във финансирането. Аз съм гражданска кандидатура, издигната от инициативен комитет. От 4 години съм безпартийна и влизам в тази кампания като независим кандидат. Нека не забравяме, че в партиите също членуват граждани и аз не ги деля на леви и десни."

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби