Приеха отец Иван в болница!

loading...

 

 

Проблеми с белите дробове пратиха отец Иван в болница. Духовникът потвърди, че отново има здравословни неприятности, като на моменти положението му е тежко.

 

"Не мога да дишам, има проблем с дробовете, но не е коронавирус", споделя отецът.

През последните седмици отец Иван изпитва сериозни затруднения да подсигури живота през зимата в двата си приюта.

 

Преди дни Дядо Иван призна, че няма нито лев в сметката си и има нужда от пари, хранителни продукти и добри хора, за да може да оцелее със стотиците си питомци в Нови хан и Якимово.

Вероятно стресът около проблемната ситуация е отслабил имунната система на стареца и той не се чувства никак добре, пише 24 часа.

 

"На моменти не мога да дишам. Не ми стига въздухът и не се чувствам в добро състояние. Направиха ми изследвания и се оказа, че белите ми дробове не са добре. Добрата новина е, че нямам коронавирус, а и аз много не я приемам тази зараза", разказа пред вестника отец Иван, докато е в Окръжна болница в столицата.

 

Там през юли тази година му поставиха стент на сърцето, който вкарват през крака му. След интервенцията той призна, че се чувства много по-добре и мъчещото го отдавна задъхване е изчезнало. И така допреди няколко дни, когато отново се влошава.

Лекарите му предписват много лекарства, които добрият свещеник трябва стриктно да приема, за да се закрепи състоянието му. Отчето обича да казва, че не му се ходи по болници, но докторите го съветват да е по-отговорен към здравето си, най-вече и заради напредналата си възраст.

За щастие, във всичките случаи духовникът успява да се пребори, като разкрива, че винаги Бог го е закрилял.

 

Пожелаваме му успешно и бързо възстановяване.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби