Непознат нападна мъж с юмруци, после тръгна към бременната му приятелка!

loading...

 

 

Мъж и бременната му приятелка са били нападнати, прибирайки се към дома си без никаква причина. 

 

Инцидентът е от столичния квартал "Овча купел". Нападнал ги е непознат мъж.

Атаката над Петър Вълчев и Миланка Иванова става вечерта на празника на влюбените. Докато се прибират към дома им, двойката е настигната от непознат мъж пред гостилница на бул. "Монтевидео".

 

"Чувам викове: "Ела тука бе, ела тука!" и виждам непознатото лице, което се насочва към мен с юмруци. Опитах да осъществя визуален контакт с него, с надеждата, че ме е сгрешил с някого", разказва потърпевшият Петър Вълчев.

 

Вместо извинение мъжът получава удари в областта на главата. Пред очите на бременната му приятелка.

 

"Той стана още по уверен и ме нападна с юмруци, което за мен беше абсолютно неочаквано. Удари ме по скулата и при обръщането ми настрани ме удари и в тила. Аз се изправих, обърнах се към него и го попитах: "Кой си ти – да не си ме объркал с някой?" Той не отговори и се запъти към жена ми", заяви Петър.

 

"Уплаших се първо за мъжа ми, защото имаха физически контакт. Слава Богу, до мен не достигна. Направи опит с жестове. Аз се скрих в съседен храст. Беше ме страх за собствената ми сигурност, а и за бебето ни. В петия месец съм бременна. Може би до вчера бях психически стресирана, но днес вече съм по-добре. И съм благодарна – че не се стигна до нещо по-фатално", посочва Миланка. 

 

А съпругът й успява да заснеме нападателя. Веднага след това потърпевшите отиват и подават жалба в 6-о районно управление. Там виждат други две жертви. Две непълнолетни момичета.

 

"Интересното е, че те са били нападнати с юмруци. Без да прави опит да им пипа чанти, вещи. Първо е нападнато едното момиче. Успяло е да избяга и да се обади на приятели. Другото момиче е било заплашено и е опитало да влезе в някакъв блок. Тогава агресивният мъж е нападнал някакъв младеж, който е искал да помогне на момичето", разказва Петър пред Нова тв.

 

Докато жертвите дават показания – полицията успява да установи и задържи агресора. Следва втора среща лице в лице между него и потърпевшите в районното.

 

"Разпознахме го. Абсолютно отговаряше на описанието. Нищо не каза. Гледаше виновно. Не се извини даже", споделя потърпевшият.

 

Според Петър и приятелката му действията на извършителя не са били под въздействието на алкохол или наркотици. 

 

"Според мен му липсва лечение, някаква грижа - според мен има психически отклонения", заяви Миланка.

 

От СДВР потвърдиха за нападенията във вечерта на 14-ти февруари. Отказаха обаче да коментират психическото състояние на нападателя. 

 

Към момента той е в ареста. Образувано е досъдебно производство и предстои да стане ясно ще бъде ли повдигнато обвинение срещу него.

 

 

 

Снимката е илюстративна.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби