Полицията прикрива изнасилвания, извършени от мигранти!

loading...

Според сведения на някои германски медии,  тамошната полиция премълчава епидемията от изнасилвания, извършени от мюсюлмански имигранти над деца във и около бежанските лагери, за да не се дават аргументи на противниците на масовата миграция.

Институтът „Гейтстоун“ е събрал списък с многобройни изнасилвания, извършени предимно от мюсюлмански имигранти, потърсили убежище през последните няколко месеца. Един от тези случаи е на 13-годишно момиче, което било изнасилено в бежански лагер в Детмолд — град, намиращ се в западната част на Централна Германия. Момичето и майка му се измъкнали от Близкия Изток, за да избегнат сексуално насилие, но са станали обект на такова от сънародник, също търсещ убежище. Поради опасения, че оповестяването на престъплението ще доведе до „националистически демонстрации“, полицията го потулва.

„Въпреки че изнасилването е станало през юни, полицията мълча близо 3 месеца за случая, докато местна медия не публикува история за престъплението“ — пише Сорен Керн. — „Според редакторски коментар във вестника Westfalen-Blatt, полицията отказва да оповестява престъпления, извършени от бежанци и мигранти, защото те не искат да дават аргументи в полза на критиците на масовата миграция.“

Според Керн, на жените в бежанските лагери се плаща по 10 евро, за да правят секс с мъжете бежанци, които са около 80% от всички хора в бежанските лагери. Полицаите в тези лагери си затварят очите за проституцията, защото правят пари от наркотици и оръжия.

В статията са изброени и изнасилвания на германски младежи, включително на 14-годишно момче, което беше изнасилено във влаков вагон от мъж с арабски произход. Те също са потулени от полицията.

Полицията в баварския град Меринг е предупредила родителите да не разрешават на децата си да напускат дома без придружител, след като на 17 септември едно 16-годишно момиче беше изнасилено от „тъмнокож мъж, говорещ развален немски“, докато се е прибирало у дома от жп гарата, намираща се близо до бежански лагер.

„Десетки случаи на изнасилване и опити за изнасилване — случаи, в които полицията издирва точно чуждестранни извършители (немската полиция често ги нарича „южняци“) остават неразкрити“, пише Керн.

А както и ние писахме миналата седмица, множество немски организации за подпомагане на нуждаещи се хора предупредиха, че жени и деца са изнасилвани в бежански лагер в Хесен (Hessen), но повечето медии не им обръщат никакво внимание. Най-големият телевизионен канал на Германия – ZDF, отказва да оповестява изнасилвания, извършени от мюсюлмански имигранти, като обяснението на главния редактор, Ина-Мария Райце-Вилдеман, беше:

„Ние не искаме да разгорещяваме ситуацията и да разпространяваме лоша представа. Мигрантите не го заслужават.“

По-рано този месец 7-годишно момиче беше изнасилено от северноафрикански мигрант в един германски парк. Това престъпление също получи нищожно внимание от страна на масмедиите.

Училищата в Германия, които са разположени близко до имигрантски центрове, предупреждават ученичките да не носят шорти или къси поли, за да не обиждат мигрантите и да не провокират „нападения“.

„Дълбоките деколтета, късите шорти или миниполите могат да доведат до недоразумения“ — пишат училищните администрации, като молят учениците „да уважават мигрантската култура“.

Автор: Пол Джоузеф Уотсън @ InfoWars

Превод: Спиро

/otizvora.com

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби