път

 | 

 

Деца се хвърлят пред автомобили в горнооряховското село Първомайци, алармираха шофьори, пише "Монитор".

Хлапетата заставали на главната улица на селото във вече тъмната част на вечерта, около 19-20 часа и си играели, като се мятали и търкаляли по шосето, пред приближаващите автомобили. Някои от водачите признават, че са видели едва в последния момент лежащите на пътя в тъмното малчугани, и е трябвало да проявяват нечовешки рефлекс и да скачат на спирачките за да не ги прегазят.

Categories:

 | 

 

 

Президентът на Чеченската република, се похвали в Инстаграм, че е успял да изпълни молбата на второкласника Ахмед Абубакаров, който преди няколко дни го помоли да бъде направен нов асфалтов път в в чеченското селце Ножай-Юрта.

Ето какво сподели Рамзан Кадиров в профила си в Инстаграм:

Categories:

 | 

 

Една история за изключителна саможертва в името на децата, пише razkritia.com.

Кой каза, че не се случват чудеса? Един баща доказа, че на света не съществуват невъзможни неща, когато нещо се прави с любов и себеотрицание. А че родителите са готови на всичко за децата си, свидетелства и една невероятна история от Турция.

Малката Гамзе Коркут живеела в планинско село и трябвало да тръгне на детска градина миналата година. Но до селото й нямало нито път, нито автобус, който да минава по него.

Categories:

 | 

 

На 15 юни тази година беше започнат мащабен ремонт на републиканския път между общините Свищов и Ценово.

Стойността на проекта 4.1 млн. лева, според кмета на Свищов Генчо Генчев. Средствата за ремонта на близо 19-километровата пътна отсечка са осигурени от Републиканския бюджет, отбелязва "Дунавмост".

 

Categories:

 | 

 

Пороен дъжд подкопа отсечка във Велинград в района на Община Якоруда, съобщи Би Ти Ви. Това e наложило районът да бъде отцепен.

Пътят от Разлог за Велинград е сериозно пострадал. Движението се осъществява в едната лента.

Около 2:00 ч. хората са чули силен тътен, след което камъните са започнали да се срутват във водата. Нивото на река Черна места се е покачила с около един метър.

Вследствие на поройния дъжд селото е без питейна вода и е с наводнени мазета.

Categories:

 | 

 

Чисто гола жена на средна възраст ляга на пътя и шокира шофьорите край Варна, пише Varna24.bg, цитирани от лупа.

"Който минава по стария път към "Повеляново" да внимава, че някаква откачалка беше легнала на пътя, щеше да намаже гумите...Най ме вбеси, че мина охранителна полиция и можеха да я приберат, за да не стане тежко произшествие", сподели на 18 юли варненец в групата "Виждам те КАТ-Варна".

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби