Иван Гешев

 | 

 

 

Главният прокурор Иван Гешев е под карантина. Причината е положителен тест за коронавирус на член на семейството му. Това обяви самият той в личния си профил в Twitter.

 

„Заради положителен тест за коронавирус на член на семейството ми, сам се поставих под карантина в очакване на указания от здравните власти”, написа той.

 

Categories:

 | 

 

 

Проверени са над 5000 училищни района. Извършени са над 8623 проверки, в резултат на тях са образувани 3 293 досъдебни производства. Около учебни заведения в цялата страна са иззети над 674 кг марихуана, над 6 кг хероин и над 19 кг амфетамин в различни разфасовки. Това заяви главният прокурор Иван Гешев пред Правната комисия в Народното събрание, където бе представен отчет за дейността на прокуратурата.

 

По думите му тези количества не са впечатляващи, но вероятно е щяло да бъдат продадени на българските деца. 

 

Categories:

 | 

 

 

Главният прокурор Иван Гешев се е срещнал с Екатерина Томова, чийто автомобил /е ударен два пъти без причина от джип на централно кръстовище в София.

От прокуратурата информират, че на срещата са присъствали съпругът на Томова и Сийка Милева - говорител на главния прокурор.

Categories:

 | 

 

 

Две са разкритите убийства на територията на апелативен район Варна /гр. Добрич и с. Искра, обл. Силистра/. Това написа главният прокурор Иван Гешев в туитър.

"Продължаваме борбата с битовата престъпност днес в Добрич и Силистра. С уважение към професионализма на прокурорите и служителите на МВР, работещи в тези трудни условия", написа още той.

Categories:

 | 

 

 

Главният прокурор Иван Гешев поздрави прокурорите от Бургас по време на работно съвещание с магистратите от Апелативна, Окръжна и Районна прокуратура в града. Участието на Гешев в съвещанието е част от продължаващата обиколка на главния прокурор в петте апелативни района на страната.

Categories:

 | 

 

 

Главният прокурор Иван Гешев е на посещение в Окръжна и Районна прокуратура Шумен.

По-късно се очаква Гешев да посети град Велики Преслав, където рано тази сутрин е започнала специализирана операция по противодействие на битовата престъпност, предаде Дарик.

Categories:

 | 

 

 

Категорично няма да подам оставка. Това заяви главният прокурор Иван Гешев в Сливен. Той пристигна в града заради мащабна спецакция на прокуратурата срещу битовата престъпност.

 

"Продължавам борбата с мафията и битовата престъпност. Работя за хората", заяви Гешев.

 

Според главния прокурор държавата е абдикирала от малцинствените групи, които продължават да са необразовани и да извършват престъпления.

 

Categories:

 | 

 

 

"Благодаря на партньорите ни от Съединените щати и посолството им в България за подкрепата за върховенството на закона и безкомпромисните действия на Прокуратурата. Наистина - никой за нас не е над закона! Днес ще го покажем на всички българи за пореден път!", туитна главният прокурор Иван Гешев.

Изказването му е по повод изявление на посолството на САЩ в България, прочетено на протеста пред Министерския съвет вчера.

Categories:

 | 

 

 

Главният прокурор Иван Гешев отговори в Twitter на поредното изявление на Румен Радев.

 

"Обединителят на нацията“ за пореден път си позволи да наруши независимостта на съдебната власт и да окаже груб натиск върху Прокуратурата на Република България. С това си действие Радев наруши Българската Конституция, уреждаща разделението на властите!", написа Гешев в социалната мрежа. 

Categories:

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби