Бесо

 | 

 

Собственикът на лъскавия столичен бар „Бесо” Емилиян Лазаров – Емо Негъра се утеши с баровска лимузина след погрома, който мутри, изпратени му от съдружник устроиха в заведението, пише лупа.бг.

Categories:

 | 

 

Софийски градски съд пусна от ареста задържаните за погрома в известно столично заведение на 12 август срещу парична гаранция от 2000 лева за всеки, пише новини.бг. Сергей Димитров и Цветко Цветков бяха арестувани за нахлуването в заведението, което напомни за мутренските времена и предизвика извънредна пресконференция на ръководството на МВР в Министерски съвет.

Categories:

 | 

 

Това са клиенти. За моя радост заведението е голямо и се посещава от много хора. Те са клиенти на заведението и са идвали и педи. Това каза в ефира на bTV шефът на оборотното софийско заведение "Бесо" Емануил Лазаров, което наскоро стана обект на мутренски погром, а клип от случката бе качен в мрежата. "Пристигат група мъже, сядат на една маса, разговарят със салонния управител, след което започват да чупят и да трошат заведението. Когато пристигнах разбрах, че има послание отправено към мен, че знам на кого трябва да се обадя", разказа още, пише блиц.

Categories:

 | 

 

"Няколко вече са арестуваните за погрома в столично заведение", заяви премиерът Бойко Борисов по повод наказателната крими акция в бар "Бесо". "Всички са с повдигнати обвинения, арестуват се по най-бързите процедури да се вкарат в затвора. Всички издирвачи са на улицата, един по един ще ги изловят бързо“, добави Бойко Борисов. Той посочи, че полицията не спира да работи, пише лупа.

„Виждате какви складове с наркотици и с оръжия задържат. Сега има и много интересна реализация във Варна, как крият нелегален алкохол за курортите“, заяви Бойко Борисов.

Categories:

 | 

 

Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) обяви за издирване двама мъже, съпричастни към извършено престъпление в софийско заведение - Петър Атанасов Паунов и Веско Георгиев Стоянов (на снимките). След като влезли в обекта, те нанесли материални щети по част от мебелите и оборудването и се оттеглили в неизвестна посока, съобщи Trfafficnews.bg.

Бившият шеф на Федерацията по кикбокс и муайтай Красен Кръстев е поръчителят на погрома в известния столичен ресторант "Бесо"..

 | 

 

Недопустимо е да се случват подобни неща в заведение, посещавано от много хора. Поръчителите на тези деания ще понесат своята наказателна отговорност, предвидена в закона. Един от извършителите е задържан, другите двама са установени и колегите са на адресите им в момента. Задържан е и едният от собствениците на въпросното заведение. Въпрос на време е да бъдат установени всички участници. В непрекъснат контакт сме с прокуратурата. Няма да допуснем и да толерираме подобни действия, пише новини.бг.

Categories:

 | 

 

Премиерът Бойко Борисов нареди полицията да предприеме спешни действия, за да установят всички извършители на погрома в столичното заведение "Бесо". Вандали потрошиха в късния следобед снощи заведението, като преди това изпиха 2 бутилки уиски там, пише лупа.

"Недопустимо е през 2019 г. да се случват подобни неща. Тези времена отдавна отминаха. Ние няма да допуснем такива действия и няма да ги толерираме", бе категоричен главният секретар на МВР Ивайло Иванов, след среща при премиера в Министерския съвет.

Categories:

 | 

 

Полицията е задържала поръчителя на атаката в столично заведение вчера. Това е партньорът на собственика на обекта, който беше потрошен от вандали, съобщиха от полицията, пише лупа.

Двамата мъже са съдружници в строителна фирма, работили са по сериозни
проекти. Между двамата обаче са възникнали несъгласия. По информация на
Би Ти Ви съдружниците не са успели да поделят бизнеса си, именно това е станало
причина за наказателната акция в заведението.

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби