проект

 | 

 

 

Нещо невиждано предсдтои да бъде изградено.

На картата на Германия трябва да се появи град, в който не може да се влезе с кола. Той ще покрие площ от около 16 хектара - достатъчна за изграждането на 40 жилищни сгради с 900 апартамента. В него ще се движат само пешеходци и велосипедисти, ще се намира в близост до Берлин и ще се казва "Buckower Felder".

 | 

 

 

На сайта на Народното събрание (НС) беше качен проектът за Конституция, внесен от ГЕРБ с гласовете на 127 народни представители.

 

В него се виждат някои промени в сравнение с показания по-рано вариант. Най-видимо е добавянето на преамбюл, който обаче повтаря почти дословно текста от сегашната Конституция, оформен от Валери Петров.

 

Categories:

 | 

 

 

Проектът "Родители в заетост" продължава, припомнят от социалното министерство в информация за мерките, които продължават да действат и след края на извънредното положение. Информацията се публикува на сайта на министерството във Фейсбук.

 

Categories:

 | 

 

 

Галена отново стана център на внимание. Певицата прикова вниманието към себе си, като стана жертва на побой от актьора Иво Аръков. Това се случва в клипа към новото й парче "100 живота", видя Lupa.bg.

Феновете дадоха висока оценка за новия проект на Галена – „100 живота“. Видеоклипът бе промотиран навръх Гергьовден и предизвика вълна от реакции още с появата си.

 

 | 

 

 

Коя е следващата фаза на социална еволюция?

От 1975 година Роксана Мидоуз и прочутият футурист Жак Фреско, работят по разработването на Проект "Венера".

Целта на този проект е да намери алтернативни решения за много от проблемите, с които обществото се сблъсква днес.

Странно или не в състояние на световна пандемия се заговори сериозно накъде ше върви света след нейния край.

 | 

 

 

Единствено жените могат да раждат. Това установиха учени в Брюксел по проект, финансиран от ЕС с 54 милиона евро, пише www.daylinews.eu.

На този етап, въпреки развитието на технологиите, и на правната рамка, уеднаквяваща традиционен с хомосексуален брак, на този етап, единствено традиционното семейство може да даде поколение, категорично твърдят учените.

 | 

 

Цветан Цветанов с нов проект в защита на евроатлантическите ценности. Неправителствената организация ще заработи от октомври за задълбочаване на сътрудничеството в сектор сигурност в транс-атлантическото пространство. 

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби