Васил Божков

 | 

 

 

Най-тежката мярка - "задържане под стража", постанови Специализираният наказателен съд за приближените до бизнесмена Васил Божков - Славчо Марков и Веселин Балтов.

 

Двамата бяха задържани при спецакция в петък, а спрямо тях вече са повдигнати обвинения за участие в престъпна група за убийства, изнудвания и други тежки престъпления, ръководена от намиращия се в Дубай Божков.

 

Categories:

 | 

 

 

Приближени на бизнесмена Васил Божков, който се укрива в Дубай, следели и снимали магистрати и децата им. Прокурорите се натъкнали на снимки, профили, лични данни на магистрати и членове на техните семейства при претърсването в дома на Славчо Марков в кв. "Симеоново" в петък.

Ето какво съобщиха от Специализираната прокуратура:

 

Categories:

 | 

 

 

Дясната ръка и шеф на охраната на Басил Божков Веселин Балтов е арестуван преди минути в Сандански, пише struma.com.

 

Балтов е човекът, отговарял за сигурността на боса в продължение на години.

 

Той е сред тримата най-близки хора на Божков.

 

Categories:

 | 

 

 

Върховна административна прокуратура сезира началника на Дирекцията за национален строителен контрол (ДНСК) да извърши незабавна проверка на място и по документи, на строеж на вила „Аглика", намираща се в природен парк „Витоша", относно спазване на всички нормативни изисквания на Закона за устройство на територията (ЗУТ) и подзаконовите нормативни актове по прилагането му и другите нормативни актове по устройство на територията.

 

Categories:

 | 

 

 

Специализираната прокуратура привлече днес към наказателна отговорност Васил Божков за ръководене на организирана престъпна група с участието на още три лица, създадена с цел извършване на тежки умишлени криминални престъпления. Това съобщиха от ведомството.

 

Categories:

 | 

 

 

Васил Божков се подигра с "Левски" и феновете му, за да спасява себе си. Така окачестви операцията с разнасянето на футболните акции главният прокурор Иван Гешев, съобщи БНТ.

 

"За мен това е подигравка с един от най-великите футболни клубове, с привържениците му и с името Левски. Ясно е, че става въпрос за поредна стъпка в определена защитна стратегия", заяви Гешев.

 

Categories:

 | 

 

 

Васил Божков изпрати официално съобщение до медиите, в което обявява, че контролният пакет акции на "Левски" ще бъде предаден на премиера Бойко Борисов, предаде Gong.bg.

 

В писмо до медиите Божков заявява, че клубът е в изключително тежко финансово състояние, затова оставя бъдещето на клуба в ръцете на министър-председателя. 

 

Categories:

 | 

 

 

Акциите на Левски вече са в България. Това информираха от пресцентърът на "Нове холдинг" в специален мейл.

 

Според информацията ценните книжа са пристигнали у нас днес, а утре сутринта Васил Божков ще обяви новият собственик на мажоритарния дял акции на "сините".

 

Categories:

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби