МЕХЛЕМИ

 | 

Зимата е времето на простудните заболявания. Дори ако имате отличен имунитет, никой не е имунизиран срещу това заболяване.

Особено, ако работите с много хора или пътувате с градския транспорт. Имате запушен нос и затруднено дишане?

 | 

Бъбреците са много важни, защото те филтрират кръвта (120-150 литра кръв на ден), производство на урина (1-2 литра), извеждат отпадните продукти от тялото ни, поддържат нормални нива на електролитите в тялото.

 | 

Пикантният джинджифил не се използва само в готвенето, но и в медицината, при това от дълго време.

Древните аюрведа трактати направо хвалят качествата на белия корен и препоръчват да го вземаме, за да лекуваме успешно различни заболявания.

 | 

Стресът в днешно време е един от най-големите проблеми за човешкото здраве. Той се натрупва в тялото ни и постепенно ни превзема изцяло, като води до редица заболявания и хроничен дискомфорт.

Една от честите причини за мигрена е именно наслагването на стрес, а болките са ужасни и трудно се премахват.

 | 

Затруднената подвижност на ставите за жалост е доста често срещан проблем в днешно време, но ние можем да ви помогнем, като ви разкрием една народна рецепта, която ще ви помогне.

 | 

Доколко месото, стресът и мобилните телефони могат да провокират възникване на рак? Отговори дава д-р Андрей Пильов – експерт онколог. Развитието на туморния процес започва в една-единствена клетка, като впоследствие болестта прогресира непрекъснато.

 | 

Неудобните обувки, наследствената предразположеност или някои травми на стъпалото могат да доведат до деформация на пръстите на краката. Едно от най-честите отклонения от нормата е изкривяването на палеца навътре в посока към останалите пръсти.

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби