СВЕТЪТ СПРЯ! ЛИЧНО АРХИТЕКТЪТ НА КУЛИТЕ БЛИЗНАЦИ РАЗКРИ ШОКИРАЩАТА ИСТИНА ЗА 11 СЕПТЕМВРИ! НЕ СА САМОЛЕТИТЕ!

loading...

Ново проучване свързано с атентатите на  11 септември 2001 разкрива, че тогава се е случило нещо, което дори не сме подозирали. BRADVA.BG първа представя шокиращите резултати от няколкогодишното изследване.

Учени са доказали, че рухването на кулите близнаци най-вероятно е било в резултат на контролирано разрушаване, а не заради разбилите се в тях самолети.

Проучването е озаглавено „15 години по-късно: Физиката зад рухването на небостъргачите“ и резултатите са публикувани в научното издание The European Scientific Journal.

В изследването на трагедията от 11 септември са се включили известни имена като Стивън Джоунс от университета Бъргъм Янг, експертът по аеронавтика Роберт Корол от университета Макмастърс , Антъни Замботи и Тед Уолтър от организацията „Архитекти и инженери за истината за 11 септември“. Най-важният член от екипа е единият от архитектите на кулите близнаци Джон Скилинг, пише disclose.tv.

Скилинг лично разкри, че той и екипът са разгледали абсолютно всеки сценарий за това, което би могло да се случи с небостъргачите и са стигнали до следното заключение:

Ако небостъргач е ударен от самолет, голяма част от горивото ще се излее във вътрешната част на структурата, което ще предизвика огромен пожар с много жертви, но структурата на сградата няма да рухне.

Базирайки тезата си на детайлното познание на структурата на Световния търговски център, Скилинг е стигнал до заключението, че единственият начин подобна сграда да бъде съборена е детонацията на взривове, поставени в определени точки в основата на сградата, или казано с други думи – контролирана детонация.

В основата на рухналия небостъргач ясно се вижда, как носещата стоманена колона е буквално отрязана от контролиран взрив!

Скилинг е убеден, че никога преди или след 11 септември 2001 не е имало случай самолет да събори небостъргач.

Авторите на проучването отбелязват, че тяхното заключение поставя повече въпроси, отколкото отговори! Защо някой координирано е сринал кулите близнаци след самолетните удари!?

Дали това са били терористи или е вътрешна работа!?

Лично Скилинг призовава разследването за 11 септември да се възобнови и твърди, че администрацията на Джордж Буш все още има да дава много обяснения за този повратен момент в историята на света!/BRADVA.BG

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби