Щерката на Мая Манолова живее като холивудска звезда

loading...

Наследницата на Мая Манолова поддържа живот като този на холивудските звезди.

Наследницата на Мая Манолова – Ралица има афинитет към лукса. Тя редовно се глези с екзотични почивки.

Младата дама обича да вечеря в скъпи ресторанти и да се забавлява в най-оборотните нощни заведения.

Бляскавият живот не е нещо ново за щерката на Манолова. Едва на 21-годишна възраст тя се сдобива с имот в центъра на София, чиято стойност тогава е била 200 хиляди лева, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

В момента Ралица заема престижната позиция като главен експерт в главна дирекция „Европейски фондове, международни програми и проекти“.

Тя работи в Министерството на труда и социалните грижи. По документи заплатата й е около 1650 лева. Но тя не е достатъчна за покриване на разходите й за почивките в на едни от най-скъпите дестинации.

Наследницата на Мая Манолова се хвали, че е почивала на остров Бали, на гръцкия остров Миконос, който е летен пристан за милионери от цял свят. Била е още в Милано, Москва и някои от перлите на Гърция. Когато е в родината, щерката на Мая Манолова почива също в луксозни курорти.

Въпреки, че е семейна и вече е майка, Ралица все още не се е отказала от нощния живот. С единствената разлика, че като семейна жена вече е сменила чалга клубовете с барове, в които се слуша рап музика.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби