Разкриха ги официално: Ето кои са звездите в "Маскираният певец", със сигурност ще се изненадате

loading...

 

"Маскираният певец" се превърна в едно от най-гледаните и коментирани риалити формати в момента. Мистиката, в която е обвито шоуто, допълнително създава напрежение сред зрителите. И цяла България се пита кои са звездите, скрити зад ефектните костюми, пише блиц

След първия лайф, когато от шоуто отпадна Иван Звездев, ние разкрихме голяма част от участниците - Алисия е "Принцесата", Дивна е "Пилето", за "Рицарят" се спряга името на Деян Донков, "Бикът" - Филип Аврамов, "Кукерът" остава да е Ненчо Балабанов. "Розата" и "Лъвът" засега остават загадка, но най-вероятно Жана Бергендорф се крие зад костюма на "Царя на животните". 

Вторият лайф бе също впечатляващ и от шоуто си тръгна Джулиана Гани, която веднага бе разконспирирана от дедективския панел и зрителите. Наш екип успя да разпознае и част от останалите звездни участници. 

Със сигурност "Пеперудата" е талантливата певица Прея, която взриви публиката със своето изпълнение. Гласът й е доста специфичен и не успя да заблуди никого. Верни почитатели на шоуто пък заподозряха, че Юлиан Константинов е в ролята на "Шотландеца". 

 Прея се крие зад маската на "Пеперудата"

"Гарванът" разчувства с уникално изпълнение на красива балада, което накара жури и публика да мислят, че това е Деси Добрева. "Бухалът" се оказа лесна мишена на нашия репортер. Това е Валентин Михов, който се изложи с фалшиво пеене. 

Станимир Гъмов също е част от шоуто и се крие зад костюма на "Шапкаря", Бате Енчо пък най-вероятно е "Звездата", а "Печелата" - Тита.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби