Нагла кражба! Двама апаши задигнаха златния синджир на пловдивчанка от врата ѝ!

loading...

 

 

Второ РУ търси търси съдействие за установяване самоличността на жена, станала жертва на грабеж на територията на парк Бунарджика през август.

Задържан е 22-годишен младеж, който е откраднал от жената златен синджир, но потърпевшата не е подала сигнал в полицията. В началото на септември във Второ РУ за извършен грабеж са задържани две момчета на възраст 20 и 22 години от Пловдив. При проведени беседи момчетата признали, че преди около месец са откраднали златен синджир от възрастна жена, която се разхождала в парк Бунарджика. От накита, който оставили в заложна къща получили 425 лв.

В хода на последвалите действия са иззети записите на охранителни камери на „Общинска охрана“, монтирани в парка. От тях става ясно, че престъплението е извършено на 25 август в близост до чешма, на около 20 метра от търговската гимназия, където жена на видима възраст 65-70 години се разхождала със своя по-млада - 30-35-годишна приятелка.

Момчетата приближили към двете жени, едното издърпало синджира и заедно побягнали към бул. "Руски". До днес потърпевшата не е подала в полицията сигнал за извършения грабеж.

Полицията търси съдействие относно установяване на самоличността на жените.

Ако разполагате с данни за двете жени от снимката, можете да сигнализирате на тел.112, 032/ 932002 или в най – близкото районно управление, като анонимността ви ще бъде гарантирана.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби