Убийте ме, крещи въоръжен и стрелящ по хора пред храм. Убиха го!

loading...

 

 

Въоръжен мъж, крещящ: "Убийте ме!", е открил огън на стълбите пред катедралата "Свети Йоан Богослов" в Ню Йорк след коледен концерт на църковния хор. Мъжът е бил убит от полицията, съобщи Асошиейтед прес.

 

Никой друг не е пострадал при стрелбата, благодарение на бързата реакция на полицаите, намиращи се на мястото на инцидента, съобщи на пресконференция комисар Дермот Ший от градската полиция в Ню Йорк.

Заподозреният, който не е идентифициран, е бил прострелян в главата най-малко веднъж. Той е бил закаран в болница, където е била установена смъртта му. Комисар Ший каза, че полицаите са стреляли общо 15 пъти срещу заподозрения.

Полицията е открила две полуавтоматични оръжия на мястото на инцидента и чанта, която изглежда е принадлежала на стрелеца. В нея са намерени туба бензин, въже, тел, няколко ножа, Библия и лепенка.

 

Инцидентът станал малко преди 16,00 ч. местно време пред катедралата "Свети Йоан Богослов" в Манхатън.

 

45-минутният концерт тъкмо приключил и хората започнали да се разотиват, когато се чули поредица изстрели. Около 200 души се наслаждавали на изпълнението на църковния хор, отбелязва Ройтерс, но в този момент пред храма са се намирали само около 15 души.

Мъжът стрелял и крещял: "Убийте ме!", "Застреляйте ме!". Полицаите наредили на мъжа няколко пъти да остави оръжието преди да стрелят по него.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби