Феномен! Връх с перфектни пропорции до България издава мистериозни звуци! /Снимки/

loading...

Само на 40 км от българо-сръбската граница се намира една планина, наречена Ртан, а в нея – загадъчен връх, привличащ вниманието на учени, футуролози, метафизици и най-обикновени хора с тайните си!

Ртан е планина, която е част от Южните Карпати, чийто най-висок пирамидален връх се издига на 1560 м.

Идеалната му форма кара мнозина да се съмняват в неговия естествен произход. През годините на мистериозната планина са правени различни изследвания, показващи, че има излъчване на електромагнитни вълни 28 kHz, нискочестотни звукови вълни и ултразвукови вълни.

През последните шест години сръбската планина е обект на системни проучвания от изследователски екипи, организирани от центъра за изследване и екология „Духът на Ртан“, а най-интересни се оказват резултатите от „Ртан експеримент 2013″, който се провежда от 2 до 11 август 2013 г. с участието на 20 учени от осем държави.

Главният експеримент продължава 60 часа, като отново се потвърждава електромагнитното излъчване с честота 28 kHz, а на самия връх са измерени звукови вълни с честота от 22 Hz, като звукът може да се чуе с просто ухо и прилича на дишане.

Към момента учените не са в състояние да кажат какъв е по-точно източникът на електромагнитни и звукови вълни, както и къде се намира той.

Общата мистика на мястото се подсилва и от почти постоянното присъствие на един облак около върха, приличащ на ореол в слънчеви дни.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби