СКАНДАЛ! Иранският министър на отбраната: Обама не е човек! Той е създаден изкуствено в лаборатория за клониране!

Още по темата

Иранският министър на отбраната разкри, че имал тайни документи, които доказват, че президентът на САЩ Барак Хюсеин Обама е плод на таен експеримент на американското правителство и, че най-могъщия мъж в света в същност е клонинг!

Иранските власти не веднъж са твърдели, че Обама не е от „човешки произход“, но това е първият път, когато изпадат в детайли и го наричат продукт на клониране.

Обама не е човек! Той е създаден в лаборатория“ – казва по иранската национална телевизия Генерал Хюсеин Дехкан – министър на отбраната

Въпреки че твърденията на генерала биха звучали налудничаво за много хора, водещи американски политически анализатори споделят,  тази теория може и да е истина!

На снимката в дясно можете да видите енергийния портрет на президента обама, който е доста нетипичен за обикновен човек

Водещият политолог Лари Силвър прави анализ на твърденията, че Обама не е човек от различни държави:

Тези твърдения не са от днес или вчера. Севернокорейците твърдяха това от години, а астронавтът Скот Карпентър разкрил на смъртното си легло, че Обама е продукт на генетичен експеримент, в който са смесени човешки и извънземни гени! Има и теории, че Обама е създаден със същите извънземни гени, с които е модифициран и древноегипетския фараон Ехнатон, за който мнозина историци смятат че не е човек!" Намирате ли приликата?

">

Тази информация е абсолютно потулена от западните медии, но иранските източници пуснаха снимки, за които твърдят, че доказват за съществуването на лаборатории за масов клонинг и генетични модификации.

 

Също така изплуваха и снимки, където ясно се вижда, че странни хуманоиди присъстват на

  речи на Обама в Белия Дом. 

Очаква се пускането на нови документи, които доказват странния произход на президента на САЩ - очаквайте ги скоро в BRADVA.BG!

/BRADVA.BG

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби