БРУТАЛНО! Извънземни опънаха Бай Стефчо в тайна база под Родопите!

loading...

снимката е илюстративна

63 годишният бизнесмен от село Гърнати в подножието на Родопите Стефан А. стана жертва на ужасно зверство. Марин е собственик на малка овцеферма, субсидирана от европейска програма. Той е образован във Висшия ветеринарномедицински институт "Проф. Г. Павлов"и е адекватен и интелигентен човек. Стефан не позволи да публикуваме негова снимка, заради огромния срам от случилата му се беда.

Ето невероятната история, която разказа пред репортер на bradva.bg:

Бай Стефчо се е прибрал след работа във фермата към 8 сутринта на 21 януари тази година към 9:15 вечерта. Спрял джипа си пред къщата , и когато излязъл от колата бил заслепен от ярка светлина. Почувствал остра болка в гърба и изгубил съзнание. 

Стефчо се е събудил вързан чисто гол по корем на метален плот. Ръцете и краката му били затегнати в краищата на металния правоъгълник с каиши и той можел да движи само главата си. Било тъмно като в рог и студено. 

Около час бил сам, викал за помощ, но не чувал нищо. Изведъж бил осветен от силен прожектор. Около него пак било тъмно – светлината била насочена право към него отгоре.

След това станало страшно! Бил приближен от някой. Стефчо чувствал присъствието на „нещо“ в тъмнината. Тогава усетил странен допир на гърба си – подобие на ръка, което било мазно и ледено студено. Тогава Стефчо осъзнал, че присъствието около него не е от този свят!

Това което последвало е наистина ужасяващо. Съществата, които издавали хриптящи звуци забили няколко дебели игли директно в гръбначния стълб на Стефан. Извлекли проба от костен мозък от гръбнака му, болката била неописуема. След това взели проби от ноктите и косата му, източили му кръв с игла и тръбичка подобни на система в болница.

И след това последвала наистина втрещяващата част. Етдно от хриптящите същества се качило върху гърба на Стефчо и направило най-лошото, за което не искаме да влизаме в подробности. Ужасеният човек не можел да види своя насилник, но усетил мазното му слузесто и студено тяло върху себе си. След около час дошъл ред и на второто същество, което се качило и на свой ред минало човека. По едно време мъжът изгубил съзнание.

Събудил се пред къщата си до колата, точно от мястото, от което бил отвлечен. Бил чисто гол и премръзнал на снега. Травмите от зловещите експерименти били на лице, болката била неописуема.

Потърсил помощ от негов приятел – лекар от София, който имал вила в близко село. Докторът установил ужасните рани и разкъсвания по тялото на възрастния мъж. Имало ясни следи от блудство. Стефчо отказал да отиде в болница и да си издаде медицинско, страхувайки се да не бъде помислен за луд.

Подобен ужас не е сполетял само Бай Стефчо. В района около Родопите има десетки случаи /може би стотици неоповестени/, където нормални хора са отвличани в странна лаборатория, където са им извършвани ужасяващи експерименти и са били малтретирани от странни същества. Случвало се е на мъже и на жени.

Автентична снимка на НЛО над Родопите

Според водещи уфолози, агресивна раса извънземни имат няколко бази в Родопите, построени преди повече от 70 години. Има сведения, че водещи нацистки учени са извършвали секретни експерименти с машини, наподобяващи летящи чинии. Според експерти като Ерих фон Деникен, нацистите са обменяли технологична информация с войнстващи военни раси и са имали множество срещи в района около Родопите!

В този регион е много завишено лъчението, което вдига и риска от онкологични заболявания. Всичко това е свързано с излъчването на поставените машинарии под земята, които много напомнят на психотронните излъчватели. 

Има информация, че една от най-големите бивши групи от държавна сигурност се събират именно около тези бази. Вероятно цивилизацията е закачила членове на бившето ДС и ги използва. За тях е лесно да обсебят, който им е полезен, и да използват апаратите на държавата за мистериозните си цели.

BRADVA.BG

 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби