Ангела Меркел е дъщеря на Адолф Хитлер!

Възможно е канцлерът на Германия Ангела Меркел да е ...дъщеря на Адолф Хитлер, сензационно разкрива изданието Last Trumpet Newsletter. 

Според документите на ЩАЗИ Ангела Меркел е наследник на Адолф Хитлер.

Именно през 1954-та година е родено момиче, дъщеря на Хитлер, за което ЩАЗИ твърди, че се казва Анджела. Нейната официална дата на раждане е 17 юли 1954 г., но, както е посочено в документите, които в момента се намират в архива на  КГБ, нейният истински рожден ден е 20 април 1954 г. Ако е вярно това, значи дъщерята на Адолф Хитлер е родена точно на рождената дата на Ангела Меркел. И на Хитлер. 

Подробностите за раждането на Ангела Меркел има в мемоарите на Карл Клауберг, който е бил осъден военнопрестъпник. След Втората световна война Клауберг е осъден като един от нацистките „лекари на смъртта”. Лежи в съветски затвор. Когато обаче става ясно, че е брилянтен учен, Клауберг е освободен след 7 години. Скоро след това се прославя като…баща на изкуственото осеменяване.

Руснаците били много заинтригувани от твърдението му, че той е запазил замразени проби от спермата на Фюрера. Според автора съветските тайни служби са направили таен експеримент. Докарали са в Източна Германия Гретел, сестрата на Ева Браун (съпругата на Хитлер). Осеменили са я с пробата на фюрера, но вместо очаквания син, на бял свят се е появила дъщеря. Ако всичко изнесено е вярно, стряска съвпадението на рождените дати на Ангела Меркел и предполагаемия й баща Адолф Хитлер – 20 април.Споразумение за световно господство  

Скоро след раждането на дъщеря му, Русия, САЩ и Ватикана са сключили споразумение, според което попечителството над детето ще има католическата църква, която същевременно е добре свързана с Лутеранската църква в Източна Германия. Тогава била дадена лъжливата дата на раждане и име Ангела Доротея Кеснер. За фалшив баща бил избран Хорст Кеснер, пастор в лутеранска църква, а за майка й е била определена Херулинд, учителка по английски и немски език.

Една от разпоредбите на трите страни в споразумението е, че Ангела ще получи международна сила, но че това ще се случи, когато начело на Ватикана бъде поставен Папа с произход от Германия. След смъртта на папа Йоан Павел II, начело на католическата църква е поставен Йозеф Ратцингер, който по-късно приема името Бенедикт XVI. И това става пак на 20 април, но през 2005 г., обвиняваният в нацистко минало кардинал Ратцингер е коронясан за папа под името Бенедикт ХVІ. А на 22 ноември същата година Ангела Меркел е избрана за канцлер на Германия. Мнозина и досега се учудват на светкавичната кариера, която я издигна от нищото до държавен глава на водещата страна в Европа. 

През 1977 г. Ангела Доротея Кеснер стана Ангела Меркел, след като се омъжила за физика Улрих Меркел. Тя се развела с него през 1982-ра година. Меркел бе избрана за канцлер на Германия, след като Папа Бенедикт XVI пое ръководството над Католическата църква също в деня на раждането на Хитлер. 

Подобно на Адолф Хитлер, Меркел страшно се увлича по музиката на композитора Ричард Вагнер, смятан от някои за сатанист. В интервю за вестник „Франкфуртер Алгемайне Цайтунг” тя признава ,че любимата й творба е операта „Парсифал” на Вагнер. Според мнозина, канцлер Меркел има същите очи като някогашния канцлер Хитлер, свързват ги и други прилики, като се изключат мустачките.

Може би става въпрос за поредната сензация. Ами ако твърденията на Дейвид Майер отговарят на истината? Дали беше случаен скандалът, когато полски евродепутат заяви в Европарламента, че Ангела Меркел се държи като...Хитлер.

Източник: burgasnews.com

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби