Това със сигурност не го знаете! Ето за какво помага жабуренето със зехтин

loading...

Зехтинът освен, че не е толкова калоричен се оказва, че е и много полезен за лекуването на някои болести - чрез жабурене.

Това разкрива д-р Карачи на Конгрес на Украинското сдружение на онколози и бактериолози.

За мнозина неговата процедура е съмнителна, но за щастие не е сложна и винаги може да опитате да я приложите.

Става дума за жабурене със зехтин в устната кухина, с което се елиминират токсичните вещества от организма, а жабуренето води до повишаване на имунитета, което означава, че тялото получава способността самостоятелно да се справи с болестта, без да използва скъпи и често неефективни лекарства.

Жабуренето със зехтин, според  д-р Карачи, лекува тромбоза, артрит, парализа, язва на стомаха, гинекологични заболявания, главоболие, зъбобол, бронхит.

Според него този метод е отличен за тумори, спазми и нервни заболявания, възпаление на мозъка и различни кръвни заболявания. Въпреки това, лекарят предупреждава, че не всеки зехтин трябва да се жабури в устата.

Ако вече искате да изпробвате този метод, направете го с една супена лъжица качествен, студено пресован зехтин, като бавно го прехвърляте в устата около 20 минути. Ако правилно изпълнявате съвета, течността, която ще получите  трябва да бъде бяла като мляко.

След това изплакнете  устата с топла вода, измийте с четка и паста за зъби.

Идеално е да започнете сутрин преди хранене с жабуренето със зехтин, а ако искате да решите вашите проблеми бързо, процедурата се повтаря два до три пъти на ден, но винаги на празен стомах.

Терапията със зехтин продължава толкова дълго, колкото на организма му е необходимо.

А дали терапията е ефективна, или не, ще разберете, когато започнете да се събуждате сутрин свежи и изпълнени с енергия.

За лекуване на остри заболявания с този метод ще ви трябват 4 дни, а ако имате хронично заболяване, терапията може да продължи и една година.

По време на тази процедура може да се появят симптомите на болестта, но това не трябва да ви притеснява, защото това показва, че организмът се очиства и процесът на лечение започва – твърди още Карачи.

Интересното било, че при тази терапия със зехтин за кратко време зъбите стават видимо  по-бели,  а венците заздравяват.

източник: lentata.com
 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби