СВЕТЪТ СЕ ВЗРИВИ! Русия НАЙ-НАКРАЯ разкри ИСТИНАТА за 11 СЕПТЕМВРИ! Нови ДОКАЗАТЕЛСТВА ПРОМЕНЯТ ВСИЧКО!

loading...

Това е наистина шокиращо! BRADVA.BG представя на своите читатели нови доказателства, които хвърлят светлина върху най-мащабните терористични атаки в историята – 11 септември 2001.

Предаването The Truth Seeker по руската телевизия RT твърди, че са изтекли нови доказателства, които свидетелстват, че американското правителство е било в директен контакт с върхушката на Ал Кайда броени дни преди атаките.

Журналистът Даниъл Бушълрт твърди, че атаките, които отнеха живота на хиляди американци са „вътрешна работа“ и са организирани и финансирани директно от Белия Дом – наречени с кодовото име „операция Гладио“, те са целели увеличаването на правомощията на правителството на САЩ.

Единият от конспираторите на име Винченцо Винцигуера е проговорил пред изданието La Republica:

Целта беше да се атакуват цивилни – обикновени хора, жени и деца, които нямат нищо общо с политическата игра. Точно това би довело желаното от правителството „извънредно положение“.

Според  Д-р Даниъл Генсър, автор на „Тайните армии на НАТО“, ЦРУ и Белия Дом от десетилетия водят война срещу собственото си население, като спонсорират тероризъм. За тях обикновените хора са „като овце“. Манипулацията на тероризма е изключително мощно средство.

Според информатора от ФБР Симън Едмъндс, американските власти са провели „безброй дълги срещи“ с върхушката на Ал Кайда! По конкретно, дясната ръка на Бин Ладен ал Зауахири. Според него, правителствени агенти, които са се доближили до залавянето на „спонсорираните терористи“ са били моментално отстранявани от случая и заплашени с криминални производства.

Когато известният терорист Халифа е заловен, високопоставен член на американското правителство моментално е уредил неговата депортация до Саудитска Арабия, и съответно – освобождаване.  Ал Кайда е била директно управлявана от агенти на западните служби.

Според предаването, не самолетите са сринали сградите, а детонирани бомби, които са положени в основите на сградите - гаранция, че небостъргачите ще паднат. Самолетите са целяли да допринесат за драматизирането. 

Доказателството за това е, че третата сграда WTC7 /за която малцина знаят/ се срива, без да бъде ударена от самолет:

Както винаги BRADVA.BG отразява всички гледни точки. Според редица проамерикански медии, телевизионният канал RT е създаден с цел проруска пропаганда, и хибридни атаки срещу НАТО. Критиците му твърдят, че информацията излъчена в ефира му е грешна, подвеждаща и не на последно място – лъжлива. Много хора и у нас вярват, че истината се казва единствено по CNN и местните проамерикански телевизии, издания и медии.

От екипа на BRADVA.BG ще запазим своята неутралност и ще оставим вие сами да прецените, дали изнесената от RT информация е истина или манипулация. Ще се радваме да споделите своето мнение!

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби