МАСКИ

 | 

Винаги сте мечтали за сок, който ще стопи килограмите и калориите, докато вие си седите и си четете книга?

Сега и това е възможно, само ако използвате лечебните свойства на канелата и меда .

 | 

Зелевите листа са подобни на магнит, тъй като те вадят заболявания от телата ни.

Освен, че е голяма съставка за приготвяне на различни видове храна, зелето е много полезно за лечение на някои състояния като:

 | 

Днес реших да ви представя японската диета- чудо, която топи около 12 кг само за месец. Тя е лично изпробвана и нейната ефикасност е безспорна.

Основава се на белтъчини, но витамините, които се приемат с останалите продукти са достатъчно. Първите 7 дни от започването на диетата- чудо ще сваляте по килограм на ден, а в следващите 7 по 0,700 кг. Много важно уточнение е, че хранителният режим трябва да се направи за 14 дни, като следващите 7 дни се почива и по желание може да се повтори.

 | 

Съвременният начин на живот се отразява на факта, че много хора се сблъскват с проблеми, свързани с кръвообращението. Простата рецепта, препоръчана от zajenata.bg, съдържа лимон, магданоз и вода и премахва мазнините в кръвта.

 | 

Красотата на всеки човек преди всичко е свързана със здравето

Следователно един такъв малък детайл, като подкожните разширени капиляри би могъл да разочарова дори и най-уверената в себе си жена. Макар да не създават сериозни здравословни проблеми тези капиляри не изглеждат много естетично.

Но какво да се прави… В края на краищата, те не причиняват неудобство.

Categories:

 | 

Всички момичета, които имат малки гърди искат да си имплантират силикон, за да нямат комплекси за малки гърди. В тази статия ще видите, че в света има много растения, които ще ви помогнат в тази война, пише zajenata.bg.

 | 

Проблемът, срещан от голям брой млади хора през двадесетте и началото на тридесетте години, е белият косъм. Докато се казва, че се появяват бели косми, защото сте остарели, това не е вярно, защото броят на младите хора, които изпитват този проблем, се увеличава драматично. 

 | 

Ето какво ще се случи днес в поредния епизод на вълнуващия сериал "Искрите на отмъщението", излъчван всеки ден от 20:00 часа по bTV. Бюлент наблюдава скрит в гората как Джесур пристига на уреченото място, за да спаси Сюхан.

Тахсин изгаря от нетърпение и се ядосва, че не може да види сина на Алендароулу.

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби