ЗДРАВЕ

 | 

Побеляването на косата е един от основните белези, че навлизаме в следващия период от живота си. Но има и случаи, в които млади хора се сдобиват с бели косми. Побеляването всъщност е породено от неспособността на организма ни да произвежда меланин.

 | 

Никой не би повярвал, че Бернардо ла Палло е роден на 17 август 1901 г., но и до този момент е в добра физическа кондиция и е наред с акъла. Още на младини Бернардо решил, че иска да живее дълго и щастливо.

 | 

 

Едно от най-опасните заболявания на съвременната епоха е високото кръвно налягане, което се причинява от повишен стрес, безсъние, затлъстяване, солена храна, пушене и повишена консумация на алкохол.

 | 

Симптомите на рак могат да бъдат сбъркани с тези на по-малко сериозни здравословни проблеми и следователно да бъдат пренебрегнати. Но различаването на признаците на болестта възможно най-рано може значително да увеличи шансовете ви за оцеляване. Има седем предупредителни знака, които всеки трябва да знае.

 | 

 

Състоянието на намалена функция на щитовидната жлеза се случва, когато щитовидната жлеза не успява да произведе достатъчно количество хормони, които да регулират метаболизма на тялото.

 | 

Ако пушите повече от 5 години, тогава със сигурност имате проблеми с кашлицата, а може би и с бронхита.

Разбира се, най-дборе е да оставите цигарите, но това не се прави така лесно. За да намалите тяхното вредно въздействие е желателно да включите тази рецепта в ежедневната си диета

 | 

Зеолит или клиноптилолит – какво представлява и какви са въздействията му върху човешкия организъм. При какви заболявания се препоръчва. Вярно ли е, че пази от рак? Как да го използваме – рецепти и указания. Как да си го набавим – форми и цени на пазара. Зеолит в естествени условия – къде можем да го видим натурално. Добив на зеолит, истории за изцеления и пр.

 | 

Кой от нас не обича да гледа в хладилника след 18:00 часа? Често започва с баналното: „Но не ми се пие чай, нали?“ И завършва с яденето на сандвичи с колбаси, придружени от еклери или богато намазана с крем торта.

 | 

Всички знаем колко важно е да стимулираме имунната си система и ежедневно да намираме начини, чрез които да осигурим енергия на тялото си и да подобрим кръвта си.

 

 

 

 | 

Формата на пъпа издава с голяма точност продължителността на живота. То може също така да определи общото психическо състояние и характера на човека

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби