ЗДРАВЕ

 | 

Зеолит или клиноптилолит – какво представлява и какви са въздействията му върху човешкия организъм. При какви заболявания се препоръчва. Вярно ли е, че пази от рак? Как да го използваме – рецепти и указания. Как да си го набавим – форми и цени на пазара. Зеолит в естествени условия – къде можем да го видим натурално. Добив на зеолит, истории за изцеления и пр.

 | 

Кой от нас не обича да гледа в хладилника след 18:00 часа? Често започва с баналното: „Но не ми се пие чай, нали?“ И завършва с яденето на сандвичи с колбаси, придружени от еклери или богато намазана с крем торта.

 | 

Всички знаем колко важно е да стимулираме имунната си система и ежедневно да намираме начини, чрез които да осигурим енергия на тялото си и да подобрим кръвта си.

 

 

 

 | 

Формата на пъпа издава с голяма точност продължителността на живота. То може също така да определи общото психическо състояние и характера на човека

 | 

Вероятно не сте чували досега за стафидената вода, но тя бързо би могла да стане вашето любимо питие.

Ако следвате стриктно лечебната процедура, която ви предлагаме, след само 4 дни ще отчетете, че храносмилането ви се подобрява и вече сте доста по-пълни с енергия, отколкото преди. Стафидената вода стимулира усилено всички биохимични процеси в черния дроб, като подпомага детоксикирането на кръвообращанието, установи Doctorbg.net.

 | 

Група учени от Женевския университет са установили, че фенолното съединение ресвератрол, съдържащо се в един любим плод, има благоприятни свойства за борба с рака на белите дробове.

 | 

До началото на 2018 година специалистите по хранене ще изготвят нови правила за хранене на най-малките. Според новите проучвания и големи, и малки имат нужда от повече витамин D и C.

 | 

Уважаеми читатели, сега ще спрем вниманието ви на т.нар „дoĸтopcĸa диeтa на Ваня Червенкова“. Нейният лечебен ефект при операции е доказан, но диетата се оказва подходяща и за тези, които желаят да отслабнат трайно в границите на 8 – 10 кг.

 | 

<p>Нивото на кандида може да се определи по медицински път с имунокомплекс тест и IG тест.</p>
<p>Също така, има и домащен тест от неизвестен произход, който хората практикуват&nbsp;с години. Тестът е безплатен&nbsp;и дава добри резултати.</p>

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби