ОЩЕ ТОП ЗАГЛАВИЯ

 | 

Нашата планета е преживяла в своята история пет пъти измирания на биологични видове в диапазона от 75 до 96%. Но за шестата природна катастрофа изцяло е виновен човекът и на първо място – походът на капитала за максимални печалби.

 | 

Историята на цивилизацията на хората-гущери, които са населявали територията на днешен Лос Анджелис, САЩ е достойна да бъде филмирана от Джордж Лукас, като продължение на култовата му трилогия за археолога Индиана Джоунс.

 | 

Син на Ахмед Доган, неизвестен на широката общественост, живее в Истанбул заедно със своята майка. Тайното дете на Сокола се казва Айан Терзи и в момента е на 23 години, студент в един от най-престижните турски университети.

 | 

Българският език е един от най-богатите на диалектни думи език. Ние не само имаме огромно количество обиди, не само че можем да превърнем всяка една дума в обида, но и имаме стотици думи, които описват предмети, хора, действия, емоции и т.н. както в никой друг език.

 | 

              Новата 30-годишна война (2018-2049)

Известно e, че зa 200 години глобалният „Център на гравитация„ се премести от района на Кашмир в посока на запад и бе установен в края на 20-ти век някъде около Исландия.

 | 

Съветският инженер Александър Микулин проектира самолети и реактивни двигатели по време на своята кариера. Когато навършва 50 години, е диагностициран със сериозно сърдечно съдово заболяване и посъветван да не прави тежки физически упражнения.

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби